Selecteer een pagina

Goedkope koerier

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Heeft u een goedkope koerier nodig? Dan zijn we u bij BVW Logistics graag van dienst met ons uitgebreide wagenpark, waarvan elk voertuig voldoet aan de huidige emissienormen. U schakelt ons in voor diverse soorten transport; wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Bovendien kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Dus wanneer u op zoek bent naar een flexibele en goedkope koerier, is BVW Logistics uw partner!

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Een goedkope koerier waarop u kunt vertrouwen

Ons koeriersbedrijf uit Nieuwegein is werkzaam in heel Nederland. We beschikken bovendien over een NIWO-vergunning. Dit houdt in dat we voldoen aan de geldende voorwaarden voor wegtransport. Onze koeriers zijn vriendelijk en spreken vloeiend Nederlands. Zij vervoeren uw producten onder de gestelde AV-condities. U kunt er dus op vertrouwen dat het transport van uw goederen bij ons in goede handen is.

Neem contact met ons op

Wanneer u een goedkope en NIWO-gecertificeerde koerier zoekt, kunt u dus uitstekend bij ons terecht. Wij zien het als onze taak om uw goederen tijdig en compleet te leveren en hierbij de hoogste kwaliteitseisen na te streven. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 16666321 of door het contactformulier in te vullen. We horen graag wat voor transportopdracht u voor ons in gedachten heeft!

Neem contact op

4 + 12 =

Call Now ButtonBel ons