Selecteer een pagina

Dé koerier van Nederland

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Bent u op zoek naar een koerier die werkzaam is door heel Nederland? Dan zijn wij van BVW Logistics graag uw partner. Als nationale koerier zijn we gevestigd in het midden van Nederland, namelijk in Nieuwegein. Vanuit hier zijn we overal snel ter plaatse. We werken zowel overdag als ’s nachts, waardoor we al uw goederen tijdig kunnen leveren. De kwaliteit van het transport blijft hierbij natuurlijk ook van belang. Elke koerier die werkzaam is bij BVW Logistics in Nieuwegein, midden in Nederland, is dan ook NIWO-gecertificeerd. Daarnaast voldoen alle voertuigen uit ons uitgebreide wagenpark aan de gestelde AV-condities. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw goederen bij ons in goede handen zijn.

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Een nationale koerier die in heel Nederland snel ter plaatse is

Omdat we als koerier gevestigd zijn in het midden van Nederland, namelijk in Nieuwegein, kunnen we overal snel ter plaatse zijn. Dit is natuurlijk van groot belang wanneer u bijvoorbeeld een spoedlevering heeft. Maar ook bij reguliere leveringen is het fijn als deze snel afgeleverd worden op de door u gewenste bestemming. Daarom is onze koeriersservice maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Dit maakt ons als nationale koerier uiterst flexibel.

Schakel direct de nationale koerier in!

Iedere koerier die werkzaam is bij ons nationale koeriersbedrijf uit Nieuwegein werkt vol passie aan elke transportopdracht. Voor hen is maar één ding het allerbelangrijkste en dat is: het tijdig leveren van uw goederen met inachtneming van de gestelde kwaliteitseisen. Ze zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u interesse in onze diensten? Schakel ons dan direct in en geef uw opdracht door. U bereikt ons door te bellen naar 085-0160027 of door het contactformulier in te vullen. Wij vervoeren uw goederen graag op een zorgvuldige en betrouwbare manier.

Neem contact op

13 + 3 =

Call Now ButtonBel ons