Selecteer een pagina

Dé koerierdienst van Nederland

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Bent u op zoek naar een koerierdienst die werkzaam is in Utrecht, Rotterdam, Nieuwegein en de rest van Nederland? Dan zijn we u bij BVW Logistics graag van dienst. Onze vestigingsplaats bevindt zich in het midden van Nederland, namelijk in Nieuwegein, waardoor we als koerierdienst snel ter plaatse zijn in bijvoorbeeld Utrecht en Rotterdam. Vanuit ons wagenpark kunnen we in slechts drie uur overal in Nederland bezorgen met onze koeriersdienst. Heeft u goederen die geleverd moeten worden aan de andere kant van het land? Laat deze klus dan over aan onze enthousiaste chauffeurs. Elk van hen is zorgvuldig geselecteerd door ons bedrijf, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en is NIWO-gecertificeerd. Dit houdt in dat ze voldoen aan alle eisen omtrent wegtransport. Bovendien voldoen we als bedrijf te allen tijde aan de Algemene Vervoerscondities. U laat het transport van uw goederen dus met een gerust hart aan ons over.

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Een koerierdienst die 24/7 bereikbaar is door heel Nederland

Bij BVW Logistics zijn we uitermate flexibel. U kunt onze koerierdienst dan ook 24/7 bereiken voor transport door heel Nederland: of u nu transport nodig heeft van Nieuwegein naar Utrecht of van Rotterdam naar Groningen. Dit betekent dat we u ook als spoedkoerier graag van dienst zijn. Heeft u goederen die snel van de ene naar de andere bestemming getransporteerd moeten worden? Dan zijn wij uw partner! We werken zowel overdag als ’s nachts, zodat we elk transport tijdig kunnen leveren. Uiteraard gebeurt dit altijd met inachtneming van onze hoge kwaliteitseisen. Aangezien we inmiddels meer dan 15 jaar ervaring hebben met het succesvol afhandelen van uiteenlopende opdrachten, zijn we hét koeriersbedrijf uit Nieuwegein en omgeving.

Kies voor scherpe prijzen en een vooruitstrevende werkwijze

Of u onze koerierdienst nu in wilt schakelen voor transport naar Utrecht, Rotterdam, Nieuwegein of elders in Nederland: u profiteert te allen tijde van onze scherpe tarieven. We zijn een goedkope koerier met een vooruitstrevende werkwijze. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Hierdoor hebben we een uniek online ordersysteem en beschikken we over de nieuwste track-and-tracetechnologie.

Plan een persoonlijk en vrijblijvend gesprek in met onze specialisten

Heeft u interesse in onze diensten? Laat u dan in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek informeren door een van onze specialisten. Wij zijn altijd bereid om mee te denken over passende oplossingen voor uw bedrijf. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085-0160027.

Neem contact op

12 + 10 =

Call Now ButtonBel ons