Selecteer een pagina

De koeriersservice in regio Utrecht

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Wanneer u een koeriersservice zoekt in regio Utrecht, kunt u hiervoor uitstekend terecht bij BVW Logistics uit Nieuwegein. Wij zijn namelijk uw partner voor transport en/of logistiek. Het wagenpark van onze koeriersservice is gevestigd in Nieuwegein, vlak bij Utrecht, waardoor we overal in Nederland snel ter plaatse zijn. Onze chauffeurs beheersen de Nederlandse taal uitstekend en zijn allemaal in het bezit van een VOG. Bovendien zijn ze erg klantvriendelijk en beoefenen ze dit vak met passie.

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Waarom onze koeriersservice uit regio Utrecht de beste keuze is

U maakt altijd de goede keuze wanneer u kiest voor onze koeriersservice uit regio Utrecht. Ten eerste omdat we voldoen aan alle eisen rondom weg- en goederentransport. We beschikken namelijk over een NIWO-vergunning en rijden volgens de gestelde AV-condities. U kunt er dus vanuit gaan dat uw goederen bij ons koeriersbedrijf in goede handen zijn. Daarnaast werken we zowel overdag als ’s nachts. Schakel ons daarom gerust ook in als overnight koerier, zodat uw zending altijd snel op de plaats van bestemming is.

Vind een passende oplossing voor uw bedrijf

Bij BVW Logistics denken we graag met u mee over passende transportoplossingen voor uw bedrijf. Plan daarom gerust een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met onze specialisten in en ontdek welke mogelijkheden we u als koerier in Nederland te bieden hebben. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0160027 of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

14 + 4 =

Call Now ButtonBel ons