Selecteer een pagina

Medisch transport

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Voor medisch transport kunt u uitstekend bij BVW Logistics terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vervoer van medicijnen en handelen elke bestelling snel en zorgvuldig af. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, beheersen de Nederlandse taal en zijn in het bezit van een VOG. Bovendien werken ze allemaal vanuit hun passie voor het vak. U kunt er dus op rekenen dat uw medisch transport bij hen in goede handen is.

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Vraag uw medisch transport aan via ons online ordersysteem

Ons koeriersbedrijf uit Nieuwegein is erg vooruitstrevend. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Hieruit is ook ons unieke online ordersysteem ontstaan. Dit systeem maakt het mogelijk om online uw orders in te dienen, waarna u direct een overzicht krijgt van de kosten. Wanneer u ons inschakelt voor het vervoer van medicijnen en u gebruikmaakt van ons online ordersysteem, zult u dus nooit voor verrassingen komen te staan. Bovendien kunt u uw order altijd nauwlettend in de gaten houden, aangezien we werken met de nieuwste track-and-tracetechnologie.

We zijn altijd snel ter plaatse

Omdat ons bedrijf is gevestigd in Nieuwegein, in het midden van het land, zijn we als koerier in Nederland overal snel ter plaatse. Bovendien zijn we 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en werken we ook ’s nachts door. Wanneer u een snelle koerier nodig heeft voor medisch transport, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het vervoer van uw medicijnen

Wij denken graag met u mee over het vervoer van uw medicijnen. Op die manier vinden we de beste transportoplossingen voor uw bedrijf. Zoekt u een partij voor medisch transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een persoonlijk gesprek met ons in. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden voor het vervoer van medicijnen. U bereikt ons via 085-0160027 of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

15 + 7 =

Call Now ButtonBel ons