Selecteer een pagina

NIWO-gecertificeerde koerier

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Wanneer u een NIWO-gecertificeerde koerier inschakelt, bent u ervan verzekerd dat uw transport voldoet een diverse kwaliteitseisen. Bovendien is het verplicht om een NIWO-vergunning aan te vragen wanneer men als vervoerder aan de slag wil gaan. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren altijd goed nagaat of u met een NIWO-gecertificeerde koerier in zee gaat. Bij BVW Logistics bent u hier te allen tijde van verzekerd. Onze chauffeurs zijn bovendien vriendelijk, beheersen de Nederlandse taal uitstekend én beschikken allemaal over een VOG. U laat uw transportopdracht dus zonder zorgen aan ons over.

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Een NIWO-gecertificeerde koerier die 24/7 bereikbaar is

Doordat ons koeriersbedrijf uit Nieuwegein beschikt over een NIWO-vergunning bent u ervan verzekerd dat we:

  • Een kredietwaardige transportonderneming zijn
  • Een reële vestigingsplaats hebben
  • Betrouwbaar en vakbekwaam zijn

Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar en werken we dus ook als overnight koerier. Hierdoor zijn we in staat al uw goederen snel op de plaats van bestemming te brengen.

Geef uw transportopdracht aan ons door

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om de beste transportoplossingen voor uw bedrijf te vinden. Heeft u een spoedlevering of heeft u een vaste koerier nodig? Kies dan voor een NIWO-gecertificeerde koerier door contact met ons op te nemen via 085-0160027 of het contactformulier. Ook is het mogelijk uw transportopdracht door te geven via ons online ordersysteem.

Neem contact op

11 + 9 =

Call Now ButtonBel ons