Selecteer een pagina

Overnight koerier

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

BVW Logistics is dé partij wanneer u op zoek bent naar een overnight koerier. Wij staan namelijk dag en nacht voor u klaar om uw goederen zorgvuldig en snel van A naar B te brengen. Met een standplaats in Nieuwegein, in het midden van het land, zijn we als nachtkoerier altijd overal snel ter plaatse: of u uw goederen nu naar Rotterdam, Roermond of Groningen gebracht moeten worden. Ons bedrijf beschikt over een NIWO-vergunning en vervoert alle goederen onder de gestelde AV-condities. Dit betekent dat we aan alle eisen omtrent wegtransport en transport van goederen voldoen. U laat uw transportopdracht dus zonder zorgen aan ons als overnight koerier over.

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Een vriendelijke en enthousiaste overnight koerier

Bij ons koeriersbedrijf in Nieuwegein hebben we enkel chauffeurs in dienst die werken vanuit hun passie voor het vak en die u altijd zo goed als mogelijk van dienst zijn. Elke chauffeur is vriendelijk, enthousiast en spreekt vloeiend Nederlands. Bovendien beschikken ze allemaal over een VOG. Wanneer u een van hen als nachtkoerier inschakelt, bijvoorbeeld voor een zending van Nieuwegein naar Rotterdam, kunt u er dus op vertrouwen dat uw goederen in goede handen zijn. Als overnight koerier zijn ze u graag van dienst.

Voer uw order in via ons online ordersysteem

We nemen onze taak als nachtkoerier in Nieuwegein, Rotterdam en de rest van Nederland uiterst serieus. We zijn altijd vooruitstrevend en werken dan ook met de nieuwste track-and-tracetechnologieën. Bovendien beschikt onze koeriersdienst over een uniek online ordersysteem. Hier voert u eenvoudig uw orders in, waarna u een overzicht van de kosten te zien krijgt. Hierdoor bent u altijd van tevoren op de hoogte van de kosten wanneer u een nachtkoerier uit Nieuwegein inschakelt om bijvoorbeeld naar Rotterdam te rijden. Heeft u interesse in onze diensten als overnight koerier of spoedkoerier? Neem dan contact met ons op via 085-0160027 of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

3 + 9 =

Call Now ButtonBel ons