Selecteer een pagina

Een snelle koerier uit Nieuwegein

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Bent u op zoek naar een snelle koerier uit de regio Nieuwegein en Utrecht? Dan stopt uw zoektocht bij BVW Logistics. Wij staan namelijk dag en nacht voor u klaar. Onze koeriers zijn vriendelijk en voeren het vak met passie uit. Bovendien beheersen ze de Nederlandse taal uitstekend en beschikken ze allemaal over een VOG. Zij zien het als een uitdaging om uw goederen snel en veilig naar hun eindbestemming te brengen, natuurlijk rekening houdend met onze kwaliteitseisen. Als u een snelle koerier zoekt in omgeving Nieuwegein en Utrecht, kunt u dus op hen rekenen.

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Een snelle koerier uit regio Nieuwegein en Utrecht die 24/7 rijdt

Om uw goederen zo snel mogelijk te leveren, werken we niet alleen overdag, maar ook ’s nachts. Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week om alle pakketten razendsnel van A naar B te brengen. We zijn dus ook op elk moment van de dag bereikbaar. Heeft u een spoedlevering en wilt u deze door een snelle en goedkope koerier uit de regio Nieuwegein en Utrecht laten afhandelen? Dan zijn wij uw partner!

Kies voor een NIWO-gecertificeerde koerier

BVW Logistics beschikt over een NIWO-vergunning en voldoet aan de gestelde AV-condities. Dit houdt in dat ons transport altijd aan diverse kwaliteitseisen voldoet en dat uw goederenzorgvuldig behandeld worden. Wanneer u kiest voor ons koeriersbedrijf uit Nieuwegein, gaat u voor een vakbekwaam en betrouwbaar bedrijf. Wij zetten graag net dat ene stapje extra voor u. Neem gerust contact met ons op via 085-0160027 of door het contactformulier in te vullen en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

2 + 10 =

Call Now ButtonBel ons