Selecteer een pagina

Spoedkoerier vanuit Nieuwegein

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Wanneer u heeft gezocht naar een betrouwbare spoedkoerier, is het niet gek dat u bij BVW Logistics uit Nieuwegein uitkomt. Wij zijn namelijk een welbekende partij in de omgeving van Nieuwegein. Maar ook verder weg, in bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam of Amersfoort, worden we regelmatig als spoedkoerier ingeschakeld. Dit komt omdat we elke transportopdracht razendsnel afhandelen, maar ook omdat we zorgvuldig met de pakketjes omgaan en uiterst klantvriendelijk zijn. Wanneer u contact heeft gezocht met een spoedkoerier van ons bedrijf uit Nieuwegein, dan heeft u gegarandeerd een vriendelijk persoon aan de lijn gehad die de Nederlandse taal goed beheerst. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij onze koeriers en nemen daarom alleen medewerkers aan die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Een spoedkoerier uit Nieuwegein die voldoet aan alle AV-condities

Of er nu gezocht wordt naar een spoedkoerier die van Nieuwegein naar Rotterdam of van Utrecht naar Amersfoort rijdt: elk transport voldoet aan de gestelde AV-condities. Bovendien zijn al onze chauffeurs NIWO-gecertificeerd. Dit betekent dat uw goederen bij ons in goede handen zijn. Het maakt hierbij niet uit wat voor middelen u wilt laten transporteren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei soorten sneltransport. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor professioneel medisch transport.

Kies voor een vooruitstrevend koeriersbedrijf

BVW Logistics is niet zomaar een koeriersbedrijf uit Nieuwegein. We zijn namelijk erg vooruitstrevend. Dit komt mede door onze grote passie voor transport, maar ook omdat we u zo optimaal mogelijk van dienst willen zijn. Onze vooruitstrevende denkwijze heeft ervoor gezorgd dat we werken met de nieuwe track-and-tracetechnologie├źn. Bovendien beschikken we over een uniek online ordersysteem. Wanneer u een spoedkoerier nodig heeft in Nieuwegein, Utrecht, Rotterdam of Amersfoort voert u uw spoedopdracht eenvoudig in via dit systeem. Vervolgens krijgt u direct een overzicht van de kosten. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan

Neem direct contact met ons op

Spoedkoerier gezocht in Nieuwegein, Utrecht, Rotterdam of Amersfoort? Neem dan direct contact met ons op. Onze spoedkoersdienst is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u beschikbaar. U bereikt ons door te bellen naar 085-0160027 of door het contactformulier in te vullen. Heeft u een vaste koerier nodig? Plan dan een afspraak met ons in. Tijdens een vrijblijvend en persoonlijk gesprek bespreken we wat de beste transportoplossing is voor uw bedrijf. We zijn benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn en gaan graag voor u aan de slag.

Neem contact op

3 + 14 =

Call Now ButtonBel ons