Selecteer een pagina

Spoedlevering vanuit Nieuwegein

  • Binnen 3 uur geleverd
  • Vervoeren onder AVC/AVK condities
  • Beschikking over NIWO-vergunning

Wanneer u een spoedlevering heeft, kunt u hiervoor het beste contact opnemen met onze koerierdienst uit Nieuwegein, vlak bij Utrecht. Wij handelen elke transportopdracht namelijk snel en zorgvuldig af. Onze chauffeurs staan dag in dag uit voor u klaar om elk spoedpakket razendsnel te versturen naar iedere gewenste locatie binnen Nederland. Of u nu spoedtransport nodig heeft van Rotterdam naar Utrecht of een spoedlevering heeft die vanuit Nieuwegein naar Groningen verzonden moet worden: voor het versturen van een spoedpakket kunt u rekenen op onze dienstverlening!

Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Bekijk de kosten

Schakel ons 24/7 in voor een spoedlevering vanuit Nieuwegein

Bij BVW Logistics in Nieuwegein, vlak bij Utrecht, begrijpen we dat er veel urgentie is wanneer u een spoedlevering heeft. Daarom werken we niet alleen overdag, maar staan we ook ’s nachts tot uw beschikking om een spoedpakket te versturen. Hierdoor kan uw levering al binnen enkele uren volbracht zijn, ongeacht wat de locatie van de eindbestemming is. Heeft u spoedtransport naar Rotterdam nodig? Of heeft u een spoedlevering die vanuit Nieuwegein naar Utrecht gebracht moet worden? Wij zorgen er graag voor dat uw pakket zo snel mogelijk van A naar B wordt getransporteerd.

Reken op betrouwbare chauffeurs

Bij het versturen van een spoedpakket speelt natuurlijk niet alleen tijd een belangrijke rol. Het is immers ook belangrijk dat uw goederen netjes worden behandeld. Bij ons koeriersbedrijf uit Nieuwegein kunt u ervan uitgaan dat elk spoedtransport naar Rotterdam, Amsterdam, Groningen of elders in Nederland zorgvuldig plaatsvindt. Onze chauffeurs zijn namelijk NIWO-gecertificeerd en transporteren uw goederen onder de gestelde AV-condities. Bovendien zijn al onze chauffeurs klantvriendelijk, beheersen ze de Nederlandse taal en beschikken ze over een VOG.

Geef uw transportopdracht aan ons door

Heeft u spoedtransport nodig van of naar Rotterdam of een andere plaats in Nederland? Voor elke spoedlevering staan onze chauffeurs uit Nieuwegein tot uw beschikking! Geef uw transportopdracht aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag. U bereikt ons door te bellen naar 085-0160027 of door het contactformulier in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw transportopdracht door te geven via ons unieke online ordersysteem. U ontvangt dan direct een overzicht met de kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Neem contact op

10 + 2 =

Call Now ButtonBel ons