Sneltransport

Sneltransport

snel, veilig en betrouwbaar

BVW Logistics staat 24/7 voor u klaar en levert veilig en betrouwbaar elke vorm van sneltransport. Omdat wij centraal vanuit Utrecht werken, kunnen wij binnen 3 uur uw goederen afleveren op elke gewenste locatie in Nederland. Ook buiten Europa bieden wij sneltransport aan. Of het nu gaat om een aangetekende brief die snel op bestemming moet komen in Polen, of een aantal pallets die morgen een bedrijf in Zuid-Europa nodig heeft.

Efficiënte indeling

De chauffeurs van BVW Logistics kunnen uw verzendingen zowel wegbrengen als ophalen in Nederland en Europa. Omdat onze planners altijd de rit zo efficiënt mogelijk indelen, kunnen wij zeer snel transport verzorgen en betaalt u nooit teveel. In geval van grotere opdrachten werken wij samen met gerenommeerde collega-koeriersbedrijven, zodat uw lading in ieder geval op tijd aankomt.

Handig ordersysteem

Wist u dat wij met een uniek online ordersysteem werken? Hiermee kunt u snel online uw orders indienen én direct een overzicht van alle gemaakte kosten zien. Bovendien is dit gekoppeld aan de nieuwste track & trace technologie, waardoor u gemakkelijk het transport in Nederland en Europa kunt volgen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met BVW Logistics B.V., samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken op 085 – 016 00 27 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u een spoedkoerier nodig? Dan kunt u ons ook 24 uur per dag bellen op het telefoonnummer.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

Ervaren chauffeurs

Afspraak = afspraak

Altijd maatwerk

Transport door heel Europa

Snelle levertijden

Veiligheid

Logistieke oplossingen

Kwaliteit!