Pallet-transport

Werkt u veelal met grote en zware pakketten? Is het belangrijk dat men voorzichtig omgaat met uw pakketten vanwege bijvoorbeeld vloeistoffen of kostbare goederen? Heeft uw bedrijf een (groot) magazijn, waardoor er genoeg ruimte is voor opslag? In dat geval adviseert BVW Logistics pallettransport. Dat biedt namelijk veel voordelen die wij hieronder uitleggen.

Groot volume

De meeste magazijnen bestaan uit stellingen met pallets. Logisch, want met zo min mogelijk ruimte kunt u zoveel mogelijk pakketten stapelen. De meeste fabrieken zetten goederen op pallets, voordat zij deze in de vrachtwagen laden. Dat zorgt ervoor dat u de goederen snel in uw palletstelling kwijt kunt. BVW Logistics heeft veel ervaring met pallettransport. Hier gaan wij veilig en verantwoord mee om.

Voordeel pallets

Het werken met pallets kent veel voordelen, met name voor bulktransport. Een ‘gewoon’ pakket mag niet zwaarder zijn dan 31,5 kg. Daarboven bent u verplicht om pakketten op pallets te vervoeren. Palletvervoer is bovendien de beste manier om zwaardere pakketten te transporteren. Wij kunnen meerdere pakketten tegelijk in één keer op hetzelfde adres bezorgen. Ook garanderen wij vervoer tot in uw magazijn, doorat wij met (hand)pompwagens werken.

Europallet

De bekendste pallet waar wij mee werken heet de europallet. Deze voldoet aan Europese normen en heeft een formaat van 120x80cm en een draagvermogen van max. 1.000kg. Wist u dat voor europallets een ruilsysteem geldt? Zodra wij goederen leveren op europallets, neemt onze vrachtwagen de lege pallets mee terug. U hoeft dus geen pallets uit te ruimen. Door de standaard maatvoering kunnen wij deze ruilmethode toepassen. Dat is handig en scheelt u veel tijd.

Verplaatsen van pallets

Wij bieden zorgvuldig pallettransport binnen heel Nederland. Het verplaatsen vanuit de vrachtwagen naar uw magazijn gaat heel gemakkelijk, omdat goederen op een palletstelling staan. Met een (hand)pompwagen halen wij de pallets uit de vrachtwagen en in uw magazijn gaat u vervolgens aan de slag met vorkheftruck of elektrische palletwagen. Een mooie manier om snel grote hoeveelheden te verplaatsen van A naar B.

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met BVW Logistics B.V., samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken op 085 – 016 00 27 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u een spoedkoerier nodig? Dan kunt u ons ook 24 uur per dag bellen op het telefoonnummer.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

9

Ervaren chauffeurs

9

Altijd maatwerk

9

Snelle levertijden

9

Logistieke oplossingen

9

Afspraak = afspraak

9

Transport door heel Europa

9

Veiligheid

9

Kwaliteit!

× Hoe kunnen wij u helpen?