Over Ons – Betrouwbare Logistieke Partner

Zoekt u een betrouwbare logistieke partner, die 24/7 voor u klaarstaat? BVW Logistics snapt dat als geen ander. Ons vervoersbedrijf heeft namelijk jarenlange ervaring met het succesvol afhandelen van uiteenlopende logistieke opdrachten en spoedtransport. Wij werken centraal vanuit regio Utrecht. Gaat u met ons de samenwerking aan?

Onze dienstverlening

BVW Logistics biedt allerlei soorten transport, gecombineerd met de beste service. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • Sneltransport
  • Vaste distributie
  • Spoedkoerier
  • Internationaal transport
  • Spoedtransport

In geval van grote opdrachten werken wij samen met gerenommeerde collega-koeriersbedrijven. Zo bundelen wij onze krachten en delen wij kennis en ervaring op transportgebied.

Snelle levertijden

Wij vinden betrouwbaarheid belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat al uw goederen op de afgesproken tijd aankomen bij uw afnemers, want afspraak is afspraak. Wij werken met een pool van zo’n 20 vaste chauffeurs met ruime transportervaring, die allemaal in het bezit zijn van alle benodigde papieren en vergunningen. Daardoor kunnen wij op een veilige manier snelle levertijden en spoedtransport garanderen.

Nederland en Europa

Vanuit de centraal gelegen regio Utrecht rijden wij naar alle gewenste locaties in Nederland én Europa. BVW Logistics beschikt over een uitgebreid en milieuvriendelijk wagenpark, dat voldoet aan de huidige emissienormen. Daarmee kunnen wij in elke stad in Europa terecht met onze koeriersdiensten en spoedtransporten. Ons wagenpark bestaat uit recent aangekochte bestelwagens, combo’s en LT-bussen. Dus voor elke vracht hebben wij een specifiek vervoermiddel.

Team van BVW Logistics

Brandon Neubert
Directeur

Laurice Kluinhaar
Managing Partner

Dominique van der Mark
Planning & Administratie

Sebastiaan Fraser
Teamleider

Frits van den Ham
Vrachtwagenchauffeur

Ahmad Almreesh
Wagenparkbeheerder

Colinda den Bode
Voormalig eigenaar van
Henco Logistiek

Pascal Gordebeke
ICT Beheerder en Adviseur

Direct contact

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met BVW Logistics B.V., samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken op 085 – 016 00 27 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u een spoedkoerier nodig? Dan kunt u ons ook 24 uur per dag bellen op het telefoonnummer.

× Hoe kunnen wij u helpen?