Vaste distributie

Het kan voorkomen dat uw bedrijf behoefte heeft aan een vaste vervoerder voor dagelijks of wekelijks transport van goederen. Met name in retail is dit een bekend fenomeen. Ook in dat geval kan BVW Logistics u helpen en u volledige ontzorgen. Onze chauffeurs rijden dan vaste distributieroutes om bijvoorbeeld winkels te bevoorraden.

Goede afspraken

Vooraf maken wij heldere afspraken met u over wat, wanneer en waar de goederen naar toe moeten. BVW Logistics neemt daarmee veel werk voor u uit handen. Heeft u plots meer behoefte aan meer ritten? Geen probleem. Ook bij vaste distributie kunnen wij voor meerdere chauffeurs zorgen. Al onze chauffeurs beheersen de Nederlandse taal goed en beschikken over een VOG, waardoor u ervan op aan kan dat bij het laden/lossen alles goed verloopt.

volledige ontzorging

Milieuvriendelijk wagenpark

Al onze bestelauto’s, bestelbussen, bakwagens (meubelbakken) en motorwagens voldoen overigens aan de huidige emissienormen. Daardoor kunnen wij in alle binnensteden terecht. Juist winkels bevinden zich op locaties waar milieuvoorschriften gelden. Naast het tijdig aanleveren van producten, stellen wij ook hoge kwaliteitseisen bij vaste distributie.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

9

Ervaren chauffeurs

9

Altijd maatwerk

9

Snelle levertijden

9

Logistieke oplossingen

9

Afspraak = afspraak

9

Transport door heel Europa

9

Veiligheid

9

Kwaliteit!

× Hoe kunnen wij u helpen?