Koerier Arnhem

Altijd maatwerk, afspraak = afspraak!

Zoekt u een uitstekende koerier in Arnhem en omgeving dat ook spoedzendingen voor u bezorgt? Dan bent u bij Koeriersbedrijf BVW Logistics B.V. aan het juiste adres. Ons koeriersbedrijf is centraal in Nederland gelegen. Daardoor kunnen wij snel de rest van Nederland bereiken. Al meer dan 10 jaar bieden wij uiteenlopende koeriersdiensten. Denk aan brieven, goederen en juridische informatie. Ook medisch transport en spoedzendingen in de buurt van Arnhem, behoren tot onze dienstverlening. Zo weet u zeker dat de order die op het laatste moment binnenkomt, tóch nog op tijd de deur uitgaat.

Ruim aanbod – Koerier Arnhem

Als vooraanstaand koeriersbedrijf in Arnhem biedt BVW Logistics B.V. een ruim aanbod aan koeriersdiensten. Van spoedvervoer van juridisch transport, brieven en goederen, tot aan medisch transport in de ruime omgeving van Almere. Ook speciaal transport behoort tot de mogelijkheden alsook same-day-delivery voor webwinkels. Zelfs pallet- & rolcontainers transport in en rondom Arnhem is voor koeriersbedrijf BVW Logistics B.V. geen enkel probleem. U kunt bij ons terecht voor zowel dag- als nachtdistributie.

Snel, goed en betrouwbaar

Naast koeriersdiensten in en rondom Arnhem, levert koeriersbedrijf BVW Logistics B.V. ook koeriersdiensten in de gehele Benelux en delen van Europa. Wij leveren snel en vakkundig goederen naar het adres dat u opgeeft. Onze chauffeurs zijn allen gescreend, hebben de juiste papieren en voeren correct hun werk uit. Door onze vakkennis kunnen wij als koeriersbedrijf in Arnhem hoogstaande kwaliteit en snelle service bieden.

Direct contact met koeriersbedrijf in Arnhem

Wij zijn een onafhankelijk koeriersbedrijf uit Arnhem en willen graag met u een prettige en langdurige samenwerking aan. Spreekt ons aanbod u aan? Wilt u meer weten over het koeriersaanbod en spoedleveringen die wij voor u kunnen verzorgen? Neem vrijblijvend contact op via 085-0160027 of via info@bvw-logistics.nl. Wij staan 24/7 voor klaar voor alle koeriers- en transportopdrachten.

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met BVW Logistics B.V., samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken op 085 – 016 00 27 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u een Koerier Almere nodig? Dan kunt u ons ook 24 uur per dag bellen op het telefoonnummer.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

9

Ervaren chauffeurs

9

Altijd maatwerk

9

Snelle levertijden

9

Logistieke oplossingen

9

Afspraak = afspraak

9

Transport door heel Europa

9

Veiligheid

9

Kwaliteit!

× Hoe kunnen wij u helpen?