Over BVW Logistics

Over BVW Logistics B.V.

Zoekt u een betrouwbare logistieke partner, die 24/7 voor u klaarstaat? BVW Logistics snapt dat als geen ander. Ons vervoersbedrijf heeft namelijk jarenlange ervaring met het succesvol afhandelen van uiteenlopende logistieke opdrachten en spoedtransport. Wij werken centraal vanuit regio Utrecht. Gaat u met ons de samenwerking aan?

Geschiedenis

BVW Logistics B.V. is opgericht door Barry van Wijnbergen en breidde met trots het transportbedrijf uit tot een groot succes. Tot ons verdriet overleed Barry van Wijnbergen eind 2021. Barry van Wijnbergen was een logistieke expert met hart voor zijn bedrijf. Zijn motto was “afspraak is afspraak”. Na zijn overlijden heeft Brandon Neubert BVW Logistics B.V. voortgezet. De visie van Barry van Wijnbergen zal echter altijd blijven voortbestaan binnen BVW Logistics.

Onze dienstverlening

BVW Logistics biedt allerlei soorten transport, gecombineerd met de beste service. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • Sneltransport
  • Vaste distributie
  • Spoedkoerier
  • Internationaal transport
  • Spoedtransport

In geval van grote opdrachten werken wij samen met gerenommeerde collega-koeriersbedrijven. Zo bundelen wij onze krachten en delen wij kennis en ervaring op transportgebied.

Snelle levertijden

Wij vinden betrouwbaarheid belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat al uw goederen op de afgesproken tijd aankomen bij uw afnemers, want afspraak is afspraak. Wij werken met een pool van zo’n 20 vaste chauffeurs met ruime transportervaring, die allemaal in het bezit zijn van alle benodigde papieren en vergunningen. Daardoor kunnen wij op een veilige manier snelle levertijden en spoedtransport garanderen.

Nederland en Europa

Vanuit de centraal gelegen regio Utrecht rijden wij naar alle gewenste locaties in Nederland én Europa. BVW Logistics beschikt over een uitgebreid en milieuvriendelijk wagenpark, dat voldoet aan de huidige emissienormen. Daarmee kunnen wij in elke stad in Europa terecht met onze koeriersdiensten en spoedtransporten. Ons wagenpark bestaat uit recent aangekochte bestelwagens, combo’s en LT-bussen. Dus voor elke vracht hebben wij een specifiek vervoermiddel.

Direct contact

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met BVW Logistics B.V., samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken op 085 – 016 00 27 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u een spoedkoerier nodig? Dan kunt u ons ook 24 uur per dag bellen op het telefoonnummer.

Kiest u voor BVW, dan kiest u voor

Ervaren chauffeurs

Afspraak = afspraak

Altijd maatwerk

Transport door heel Europa

Snelle levertijden

Veiligheid

Logistieke oplossingen

Kwaliteit!